Fama Vloeren

055 541 6654

Gietvloeren

Gietvloeren

Gietvloeren zijn prachtige, slijtvaste, naadloze, vloeistofdichte en onderhoudsarme kunststofvloeren met brede toepassingsmogelijkheden op zowel functioneel als esthetisch gebied.  Op esthetisch gebied wordt de gietvloer vooral toegepast in woningen, winkels en kantoren. Daar kan het een visitekaartje zijn of de mooiste kamers van het huis sieren. De bekendste gietvloer is de twee-kleuren gietvloer of betonlook gietvloer. 

Primair functionele gietvloeren kunnen met name in de industrie en logistiek een oplossing zijn door het vloeistofdichte en naadloze karakter. Ook specifieke eisen als geleidende vloeren, antislip vloeren of zwaar mechanisch te belasten vloeren kunnen belangrijk zijn. Fama Vloeren is tevens gecertificeerd applicateur van ‘snelle vloeren’ waarbij het minimaliseren van de druk op werkprocessen door het verkorten van de applicatieduur voorop staat. 

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn kunststofvloeren die voordeliger zijn dan gietvloeren. Er zijn minder mogelijkheden en vaak is er sprake een kortere levensduur, maar afhankelijk van de eisen kan een coatingvloer afdoende zijn voor uw situatie. Coatingvloeren worden veelal toegepast in de industrie en logistiek alsook vloeren met een specifiek eisenpakket. 

Door het brede toepassingsgebied en het potentieel specialistische karakter is het belangrijk u goed te laten informeren. Zeker in renovatietrajecten is een bezoek op projectlocatie dan ook een pre. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of onze designs? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op projectlocatie of in onze showroom.