Fama Vloeren

055 541 6654

PVC vloeren

PVC banen / vinyl
PVC (banen) zijn onderhoudsarme en hygiënische vloeren voor intensief gebruik met verrassend veel ontwerpen en kleuren. Hoogwaardige PVC banen, onder te verdelen in homogeen vinyl en heterogeen vinyl, vormen de ideale vloer voor onder meer scholen en zorginstellingen. In deze categorie zijn er ook meerdere mogelijkheden op het gebied van antislip vloeren, akoestische vloeren alsook wetrooms. 
PVC stroken
PVC vloeren (of PVC stroken) zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.  Het is niet voor niets een geliefde keuze in woningen door de natuurgetrouwe uitstraling. Ook projecten waar een huiselijke sfeer gewenst is zijn PVC vloeren een goede keuze. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in onder andere hout-, tegel- en natuursteenmotieven met de daar bij behorende variatie in lengte en breedte. 

De vloeren hebben een slijtvaste toplaag en zijn hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Tevens zijn ze toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Voor het aanbrengen van de PVC vloer wordt de ondergrond door ons geëgaliseerd. 

Door de uiteenlopende mogelijkheden in designs en patronen, zoals visgraat motief, zijn PVC vloeren voor vele projecten een goede keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of op projectlocatie.